JAMBIERE "CALZA MONDIAL" LEGEA

DISPONIBIL DIN STOC!

Produs nou

NOU*  Va asteptam la magazinul din CONSTANTA!

Magazinul este in COMPLEX COMERICIAL "DORALLY MALL" - STAND 171 - ETAJ 1

Echipamente sportive si imprimari profesionale!

Comanda acum: 

office@delfin-sport.ro

www.delfin-sport.ro

0724 650 340 Sorin

Mai multe detalii

1000 Produse

12,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

MARIMI KID 29 - 33 ; JUNIOR 34 - 39 ; SENIOR 40 - 45

Informatii

http://www.delfin-sport.ro este locul tau de cumparaturi la preturi fara concurenta! Suntem importator MACRON si  LEGEA  din Italia ; Joma din Spania si Hummel din Danemarca.
http://www.delfin-sport.ro ​va ofera posibilitatea sa negociati DIRECT pretul final in functie de cantitate, model, termen de livrare sau modalitatea de plata, la telefon 0724 650 340!
 http://www.delfin-sport.ro importa echipament sportiv pentru fotbal, handbal, rugby, basket si volei, echipament de portar sau pentru arbitri, echipament de antrenament sau de prezentare. Va oferim de asemenea o gama larga de accesorii sportive pentru fiecare brand pe care il importam. Echipamentele sportive se adreseaza in special cluburilor si asociatiilor sportive din Romania dar nu in ultimul rand sportivilor care doresc sa se imbrace si in timpul lor liber in produse de calitate!

http://www.delfin-sport.ro este garantia ca echipamentele de fotbal, handbal,  baschet, rugby, volei, karate, judo, lupte, box, etc.   toate produsele si accesoriile sportive prezentate aici sunt PRODUSE ORIGINALE!

Comenzile se pot da telefonic sau prin sms sau whatsapp  la numarul de telefon 0724 650 340 ori pe e-mail la adresa office@delfin-sport.ro 

http://www.delfin-sport.ro ​va ofera posibilitatea sa aflati detalii suplimentare despre produse, termene de livrare speciale, oferte personalizate, imprimare, broderie,  marimi sau culori sau va putem oferi orice alte informatii doriti!

Contact: 

0724 650 340 Sorin

0738 870 381 Daniela

Descarcari